Yönetim Bilişim Sistemleri

Dr.Öğretim Üyesi Şeyma Bozkurt Uzan ve Arş. Gör. Merve Vural Allaham'ın makalesi yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Dr.Öğretim Üyesi Şeyma Bozkurt Uzan ve Arş. Gör. Merve Vural Allaham'ın " Kürek Sporunda Ekipman Seçim Süreçlerinin Çok Kriterli Karar Verme Yaklaşımları ile Değerlendirilmesi" isimli makalesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi'nde yayımlandı.

Kürek sporunda, sporcuların performansı ve başarısında kullanılacak kürek, tekne gibi malzemelerin uygunluğu ve kalitesi doğrudan etki etmektedir. Bu spor branşında sporcuların kullanılacağı uygun ekipman seçimi sporcuların başarısı için çok önemli olduğundan bir karar verme problemi olarak ortaya çıkmaktadır ve bu makalede de Çok Kriterli Karar Verme teknikleri kullanılarak bu sorunun çözülebileceği ele alınmıştır.