Yönetim Bilişim Sistemleri

MIS SUMMIT 2022

24-25 Mart 2022 tarihleri arasında İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü ve öğrenci kulübü Code Of Duty iş birliği ile MIS SUMMIT 2022 etkinliği düzenlenmiştir. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Didem Tetik Küçükelçi, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nesibe Manav ve bölümün araştırma görevlileri Merve Vural Allaham ile Süreyya İmre Bıyıklı’nın koordineli çalışmaları sonucunda yoğun katılımlı bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Günümüzde iş ve teknolojinin ilişkisine ışık tutan kurum ve şirketler için en önemli değer bilgi kavramıyla hayata geçmektedir. Bu bilgileri oluşturan verilerin toplanması, işlenmesi, karar verme süreçlerinde kullanılması bilişim sayesinde iş dünyasında yerini almaktadır. Bu amaçla düzenlenen MIS SUMMIT 2022, bilişim sektörüne ilgi duyan farklı üniversitelerden de katılım sağlayan öğrencilere yönelik düzenlenerek alanında uzman birçok konuşmacıya ev sahipliği yapmıştır. Etkinlik yoğun bir katılımla hibrit gerçekleştirilmiş olup iki gün boyunca devam etmiştir.