Yönetim Bilişim Sistemleri

PCC Cem Galip Kahveci, Yönetim Bilişim Sistemleri Öğrencileri ile Kariyer Sırlarını Paylaştı

Profesyonel Certified Coach (PCC) unvanına sahip olan Cem Galip Kahveci, 17 Ekim tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü Yönetim Bilişim Sistemlerine Giriş Dersinde öğrencilere kariyer odaklı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Dersi almakta olan 1. sınıf öğrencileri, iş dünyasının kapılarını aralamak ve kariyer yolculuklarına daha sağlam adımlarla başlamak için söyleşide bir araya geldi. Cem Galip Kahveci'nin deneyimleri ve uzmanlığı, öğrencilere ilham veren bir perspektif sunarken, kariyerlerini şekillendirmeleri için değerli ipuçları paylaştı. Söyleşide Kahveci, yönetim bilişim sistemleri sektöründeki gelişmeleri, beceri ve yetkinlikleri vurgulayarak, öğrencilere sektörde başarılı olabilmek için gereken bilgileri aktardı. Ayrıca, kişisel ve profesyonel gelişim için nasıl planlama yapılacağına dair pratik önerilerde bulundu.

Cem Galip Kahveci, katılımcı öğrencilere kendi kariyer yolculuğunu ve başarı hikayelerini paylaşarak, öğrencilere gerçek dünya deneyimleri ile donanmış bir bakış açısı kazandırdı. Söyleşinin interaktif bir atmosferde geçmesi, öğrencilerin sorularını sormalarına ve Kahveci'nin uzmanlığından yararlanmalarına olanak tanıdı. Söyleşi sonunda, öğrencilere kariyer planlaması ve hedef belirleme konularında daha fazla rehberlik etmek adına bireysel danışmanlık fırsatları da sunuldu.

Kahveci'nin paylaştığı bilgilerin, öğrencilere hem ilham verici hem de bilgilendirici bir perspektif sunduğunu söylemek mümkün. Söyleşiyi tertip eden dersin öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Şeyma Bozkurt Uzan'a teşekkür ederiz.