Yönetim Bilişim Sistemleri

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı 2018-2019 Bahar Dönemi Açılış Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burhan Çil'in 2018-2019 Bahar Eğitim-Öğretim Dönemi Açılış Mesajı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü olarak 2018-2019 eğitim yılında öğrencilerimize veri bilimi hedefleri doğrultusunda değişen dünyanın ihtiyaçlarını karşılayacak ve kendilerini geliştirip daha iyi ifade edebilecekleri yenilikçi eğitime bahar dönemine artan hızla devam edeceğiz. Bu doğrultuda uluslararası eğitim işbirlikleri ve profesyonel eğitim kadromuzla öğrencilerimize niteliksel donanım kazanıp uluslararası platformlarda rekabet edebileceği bireyler olmalarında katkı sağlamanın yanı sıra ülkesinin çıkarlarını koruyabilecek ahlaki değerlere sahip toplum yararını önemseyen, insana değer veren, üretken, yenilikçi, kararlarını savunabilecek özgüvene, kendini doğru ifade etme becerisine sahip, iş dünyasına, ekip çalışmasına uyum sağlayacak vizyoner olmaları içinde bu dönemde beraber olacağımızı belirtiriz. 2018-2019 Akademik yılı bahar döneminde tüm öğrencilere, akademik ve idari personelimize başarılar diliyorum.