Reklamcılık Bölümü öğrencimiz Milli Takım Sporcusu Kaan Özsan TRT Spor Yıldız'a konuk oluyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğrencilerinden ve Formula Kite Milli Takım Sporcusu Kaan Özsan 3 Mayıs Cuma günü TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.
Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ve kendi hikayesini anlatan öğrencimizin spor, eğitim ve gelecek planlarından da bahsettiği Adım Adım programı cuma günü saat 11.30'da yayınlanacak.

26 Temmuz ile 11 Ağustos'ta gerçekleşecek olan 2024 Paris Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek olan öğrencimiz ve milli sporcumuz Kaan Özsan'a başarılar dileriz.

Formula Kite nedir?

Formula Kite, sörf tahtası üzerinde uçurtmaya bağlı şekilde ilerlemeye dayalı bir su sporudur. Formula Kite, World Sailing'in 2024 Yaz Olimpiyatları için seçtiği uçurtma sörfü sınıfıdır.