İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr


 2020 Proje Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2020 Proje Yılı  Erasmus+ Personel Hareketliliği programı kapsamında Ders Verme Hareketliliği için 30 personel, Eğitim Alma Hareketliliği için de 69 personel başvurmuştur. Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği için başvuran 30 adaydan 21 aday asıl listeden, Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği için başvuran 69 adaydan 26 aday asıl listeden ilgili programa hibeli olarak katılmak için hak kazanmıştır.
 
Asıl Listede yer alan personelin hareketliliğe katılıp katılmayacağını 11 Şubat 2022 tarihine kadar ofisimize bildirmesi gerekmektedir. İlgili tarihten sonra mücbir bir sebep göstermeden feragat eden personelin bir sonraki başvurusundan -15 puan düşülecektir. Asıl listede yer alan personelden hareketliliğe katılmaktan vazgeçen olduğu takdirde yedek listede yer alan personele hak tanınacaktır. 
Aynı proje kapsamında hem Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği, hem de Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliğine başvuruda bulunan akademik personel aynı anda iki hareketlilik türünden yararlanamaz. 
 
Yedek listede yer alan personel rektörlük onayı ile hareketliliğe hibesiz  olarak katılabilir.

 
Mücbir bir sebep gösterilmediği sürece (kazanılan kurumun kabul etmemesi gibi.)  üniversite değişikliği yapılamaz.  
 
Hareketliliğe hak kazanan personelimiz sonraki aşamalarla ilgili Personel Hareketliliği Rehberi’nden detaylı bilgi edinebilir. 
 
Ayrıca, Asıl listede yer alan personelimiz için bir sonraki aşamalar ile ilgili detaylı bir Online Oryantasyon Toplantısı yapılacaktır. Süreç ile ilgili aksaklık yaşanmaması adına toplantıya katılım zorunlu tutulmaktadır. Oryantasyon Toplantısının tarih ve detaylı bilgisi daha sonra Asıl listede yer alan personelimiz ile paylaşılacaktır. 
 
Erasmus+ Personel Hareketliliğine katılmaya hak kazanan personellerimizi tebrik ederiz.
 
Başvuru sonuçlarına itirazların alınması:  27 Ocak -02 Şubat 2022
Başvuru sonuçlarına itirazların değerlendirilerek değişiklik olması takdirde başvuru sonuçlarının son halinin ilan edilmesi: 04 Şubat 2022