İşletme

Mezuniyet Töreni 2018

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yıl sonu Kep Atma Mezuniyet Töreni
06 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 12:00’da – Fakülteler, Yüksekokullar, Enstitüler için
07 Haziran 2018 Perşembe günü saat 12:00’da – Meslek Yüksekokulları için Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecektir.

PROGRAM
06 Haziran Çarşamba günü,
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
ENSTİTÜLER

07 Haziran Perşembe günü,
İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

*Program akışı bölümler için alfabetik sırayı takip edecektir.
Adres: YAHYA KEMAL BEYATLI GÖSTERİ MERKEZİ - Halkalı Merkez Mahallesi, Aytaç Mevkii, Fatih Caddesi Küçükçekmece – İSTANBUL

Tarih:
06 Haziran 2018 Çarşamba günü – Fakülteler, Yüksekokullar ve Enstitüler
07 Haziran 2018 Perşembe günü – Meslek Yüksekokulları
Saat: 12:00

Sorularınız için: sksdb@gelisim.edu.tr / hitm@gelisim.edu.tr

KEP VE CÜBBE ALIMLARI

Öğrenci cübbe ve kepleri 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 10.00 itibari ile Rektörlük Binası Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden temin edilebilir.
*İade edilmek istenirse, 27 Temmuz 2018 tarihine kadar cübbe ve keplerin iadesi gerçekleştirilebilir.
*Cübbe ve kep ücretleri 50 TL’dir.
*27 Temmuz 2018 tarihlerden sonra getirilen cübbe ve keplerin iadesi alınmayacaktır. Kep ve cübbelerin iade ücreti 20 TL’dir.