Türk Dili ve Edebiyatı

TÜBİTAK BİDEB 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem başvuruları için de bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Değerli İstanbul Gelişim Üniversitesi Akademisyenleri ve Öğrencileri,

Bildiğiniz üzere TÜBİTAK BİDEB 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem sonuçları açıklanmış ve 43 proje ile öğrencilerimizin başarısı hepimizi gururlandırmıştı. Bundan sonra öğrencilerimizin kabul edilen projelerini yürütmeleri için neler yapılacağına dair süreç oldukça önemlidir.

Diğer taraftan öğrencilerimizin başarılarını artırmaya yönelik hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ederek 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem başvuruları için de bilgilendirme toplantısına ihtiyaç duyulmaktadır.

Aşağıda her iki konu hakkında bilgilendirmelerin yapılacağı '2209-A / 2209-B Programları Proje Başvurusu ve Proje Yürütme Süreci Bilgilendirme Etkinliği' 25.10.2023 Çarşamba günü 10:00-12:00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir.

Etkinlik linki: https://meet.google.com/pbf-kxvj-ihd

Etkinlik programı aşağıda paylaşılmıştır.

Açılış Konuşması

Dr. Öğr. Üyesi Serap Yeşilkır Baydar

BAP Koordinatörü

1) Başvuru Aşamasında Yapılması Gerekenler

2) Başvurusu Kabul Edilen Proje Ekiplerinin Yapması Gerekenler

3) Akademisyen ve Öğrenci Deneyim Paylaşımı

Doç. Dr. Lokman Kantar - MYO Müdürü

Ataberk Tekin - Proje Uzman Yardımcısı

Katılımınızı bekler, program hakkında öğretim elemanlarımızdan etkinlik bilgilerini öğrencilerimizle OBİS, e-posta vb gruplardan paylaşılması konusunda desteklerinizi bekleriz.