Türk Dili ve Edebiyatı

Anılarla Eğitimciler Söyleşisi

IGU Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Dil Düşünce ve Edebiyat Kulübü, bölüm öğretim üyelerinin desteği ile Öğretmenler Günü'nü kutlamak amacıyla bir söyleşi düzenledi.

IGU Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün öğrenci kulübü Dil Düşünce ve Edebiyat Kulübünün Öğretmenler Günü kapsamında düzenlemiş olduğu “Anılarla Eğitimciler” söyleşisinde Dr. Öğr. Üyesi A. Yüksel Barut ile birlikte İİSBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Koçyiğit, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pelin Ekşi, Dr. Öğr. Üyesi Şerefnur Atik, Dr. Öğr. Üyesi Nezire Gamze Ilıcak ve bölümümüz eski öğretim üyesi İbrahim Özen konuşma yaptılar. Çeşitli bölümlerden öğretim üyelerimizin katılım gösterdiği ve bölümümüz öğrencilerinin çeşitli anılar ve anekdotlarla katkı sağladığı program 24 Kasım 2020  19:30-21:30 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Bu vesileyle IGU Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü olarak başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aramızdan ayrılmış olan eğitim neferlerimizi saygıyla anıyor; tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz.