Türk Dili ve Edebiyatı

Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü Münazara Yarışması Gerçekleştirdi

İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü çatısı altında faaliyet gösteren Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü bir münazara yarışması gerçekleştirdi.

Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü tarafından 10 Martta yapılması planlanan yarışma İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 17 Mart tarihine ertelenmişti. 17 Mart Perşembe günü 12:00-14:00 saatleri arasında J Blok 316 no’lu amfide gerçekleştirilen yarışmaya İGÜ öğrencilerinden Ali Hasan Gökalp, Hilal Adıyaman, Hüseyin Ünal, Muhammed Taha Subaşı, Samira Abed Namini, Songül Narin, Umut Çelik ve Zeynep Sena Kılavuz katıldı. Katılımcı öğrenciler münazara kuralları çerçevesinde      “Varsıl olanlar için farklı vergi düzenlemeleri olmalı mı?” sorusunu tartıştı.  Yarışmaya katılım sağlayan her öğrenciye isme özel düzenlenen Katılım Belgesi takdim edildi.