Türk Dili ve Edebiyatı

İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Dış Paydaşı ile Etkinlik Gerçekleştirdi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, dış paydaşı İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi ile 9 Ocak 2021 saat 20.00’de çevrimiçi bir etkinlik gerçekleştirdi.

Dış paydaşımız İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi ile gerçekleştirilen etkinlikte bölümümüz hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Şerefnur Atik konuşma yaptı. İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pelin Ekşi ve Arş. Gör. Kemal Çinko’nun da hazır bulunduğu toplantıya bölüm öğrencileri de katılım sağladı. Toplantıda lise öğrencilerinin okuma ve yazma becerilerini geliştirmeye yönelik öneriler ve proje yazımında dikkat edilmesi gereken hususlar konuşuldu.