Türk Dili ve Edebiyatı

İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programları Açıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde yedi yeni program açıldı. Açılan programlar arasında Türk Dili ve Edebiyatı Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans Programları da bulunuyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde yeni açılan 4 tezli, 2 tezsiz ve 1 doktora programıyla toplamda 39 tezli, 38 tezsiz ve 9 doktora programı bulunuyor.

İGÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde yeni açılan lisansüstü programlar şunlar oldu:
  • Spor Yönetimi (Doktora)
  • Halkla İlişkiler ve Tanıtım Tezli (Yüksek Lisans)
  • Mimarlık (İngilizce) Tezli (Yüksek Lisans)
  • Türk Dili ve Edebiyatı Tezli / Tezsiz (Yüksek Lisans)
  • Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Tezli / Tezsiz (Yüksek Lisans)
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü olarak bu vesileyle yeni açılan lisansüstü programlarımıza katılacak öğrencilerimizi şimdiden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.