Türk Dili ve Edebiyatı

İlave Bütünleme Sınavları Başlıyor

Covid-19 PCR test sonucu pozitif çıktığından dolayı final veya bütünleme sınavlarına katılamayan öğrencilere ilave bütünleme sınav hakkı tanındı. İlave bütünleme sınavları 10-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) senatosunun almış olduğu karar gereği, Final veya Bütünleme sınav tarihlerinde Covid-19 test sonucu pozitif çıkması nedeniyle Final veya Bütünleme sınavına giremeyen ve  bütünleme sınavları sonucuna göre de başarısız olan (FF, DD, DC notu alan) öğrencilere "ilave bütünleme sınav " hakkı verilmiştir. Öğrencilerin ilave bütünleme sınavı hakkından faydalanmaları için söz konusu durumlarını Pozitif (+) PCR test raporu ile belgelemeleri gerekmektedir.

İlave bütünleme sınavları 10-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.