Türk Dili ve Edebiyatı

Kitap İncelemeleri: Gregor Samsa’yı Tanıyalım

Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü, Kitap İncelemeleri etkinlik serisinin ilk oturumunu Dr. Öğr. Üyesi Şerefnur Atik ile birlikte gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü çatısı altında faaliyet gösteren Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü’nün düzenlediği “Kitap İncelemeleri” etkinliklerinin ilki, 19 Kasım 2021 Cuma günü 12:00-14:00 saatleri arasında J Blok 347 numaralı oditoryumda yüz yüze olarak gerçekleştirildi. Etkinlikte İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Şerefnur Atik, dünyaca ünlü yazar Franz Kafka’nın en önemli eserlerinden biri olan Dönüşüm’ü ve kitabın başkarakteri Gregor Samsa’yı değerlendirdi.

Gerçekleştirilecek etkinliklerimizden haberdar olmak ve keyifli etkinliklerimizi kaçırmamak için web sayfamızı takip etmeye devam edin…