Türk Dili ve Edebiyatı

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Online Tanıtım Etkinliği gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün online tanıtım etkinliği, 16 Temmuz Perşembe günü saat 16.00’da İstanbul Gelişim Üniversitesi sosyal medya hesaplarından canlı yayın olarak gerçekleştirildi.

COVID-19 salgını nedeniyle bu yıl online olarak gerçekleştirilen tanıtım günlerinde 16 Temmuz Perşembe günü saat 16.00’da Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün tanıtımı yapıldı. İİSBF Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner’in moderatörlüğünde, Dr. Öğr. Üyesi Pelin Ekşi ve Dr. Öğr. Üyesi Nezire Gamze Ilıcak’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde Türk Dili ve Edebiyatı bölümü hakkında merak edilen sorular yanıtlandı. Online tanıtım oturumu İstanbul Gelişim Üniversitesinin Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü online tanıtım oturumunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.