Türk Dili ve Edebiyatı

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Tarafından Hazırlanan SosyoCom Eylül Sayısı Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından yayımlanan aylık etkinlik ve haber bülteni SosyoCom'un Eylül sayısı yayımlandı. Bültenin bu sayısı, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından yayına hazırlandı.

İGÜ İİSBF Aylık Etkinlik ve Haber Bülteni SosyoCom’un Eylül sayısı, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından yayına hazırlandı. Bültenin bu ayki sayısında Tekno-Gündem, Eko-Gündem, Yeni Meslekler, Kültür-Sanat-Edebiyat, SosyoCom Raf, Eğitim-Araştırma, Girişimcilik ve İnovasyon, Siyasi Gündem, Sağlık-Psikoloji, Sosyo-Gündem, Sosyalleşme Zamanı ve Akademik Yaşama Dair başlıklı bölümler içinde çeşitli konularda çok sayıda akademisyen ve öğrenci yazısına yer verildi.

SosyoCom’un Eylül sayısını okumak için lütfen tıklayınız.