Türk Dili ve Edebiyatı

“21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” Başlıklı Kısa Öykü Yarışmasına Başvurular Devam Ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından organizasyonu üstlenilen “21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” başlıklı kısa öykü yarışmasına başvurular devam ediyor.

2021 yılının Yunus Emre ve Türkçe Yılı olarak ilan edilmesi vesilesiyle düzenlenen “21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” başlıklı kısa öykü yarışmasına başvurular devam ediyor. Yarışmaya okul kimlikleriyle başvuru yapan ortaöğretim kurumlarının 12’nci sınıf öğrencileri katılabiliyor. SON BAŞVURU TARİHİ 30 Eylül 2021 olan yarışmanın sonuçları 30 Kasım 2021’de ilan edilecek. Ödül töreni ise 11 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yarışma neticesinde birinciye 3000 TL ve başarı belgesi, ikinciye 2000 TL ve başarı belgesi, üçüncüye 1000 TL ve başarı belgesi verilecek; ilk 10’a giren diğer adaylar ise kitap ödülü almaya hak kazanacak.

Yarışma hakkında detaylı bilgi edinmek için lütfen tıklayınız.

Yarışmaya BAŞVURU yapmak için lütfen tıklayınız.