Türk Dili ve Edebiyatı

“21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” Kısa Öykü Yarışması Başvuruları Sona Erdi

“21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” adlı kısa öykü yarışmasına yapılan başvurular 30 Eylül 2021 tarihinde tamamlandı. Yarışma sonuçları 30 Kasım 2021 tarihinde ilan edilecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından organizasyonu üstlenilen “21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” başlıklı kısa öykü yarışması başvuruları 30 Eylül 2021 tarihinde sona erdi.

Yarışma sonuçları 30 Kasım 2021 tarihinde ilan edilecek; ödül töreni ise 11 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Jüri tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde birinciye 3000 TL ve başarı belgesi, ikinciye 2000 TL ve başarı belgesi, üçüncüye 1000 TL ve başarı belgesi verilecek. İlk 10’a giren diğer adaylar ise kitap ödülü almaya hak kazanacak.

Güncel duyuruları ve gelişmeleri takip etmek için İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı web sayfasını takip ediniz.