Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

Borsa İstanbul Öğrenci Eğitim Programı (ÖEP) Başvuruları Başladı

Borsa İstanbul Öğrenci Eğitim Programı İkinci Yarıyıl başvuruları 27-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Borsa İstanbul Öğrenci Eğitim Programına, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümün'ün de aralarında yer aldığı üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren belirli bölümlerinden 3. veya 4. sınıf öğrencileriyle yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvurabilmektedir. Başvuru yapabilmek için transkript not ortalamasının 100’lük sistemde 60 ve üzeri, 4’lük sistemde ise 2.3 ve üzeri olması gerekmektedir.

İkinci yarıyıl başvuruları 31 Mayıs 2024 saat 18.00’de sona erecek olup, adayların katılım için son teyit tarihi 7 Haziran 2024’tür. Kesin kayıtlar ise 12 Haziran 2024 tarihinde yapılacaktır.

Başvurunuzu ÖEP Başvuru Formu üzerinden yapabilirsiniz.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.