Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

GÖNÜLLÜ STAJ DUYURUSU (TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE)

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü gönüllü staj uygulaması kapsamında ESKA Ambalaj ile anlaşma imzalamıştır. Bu kapsamda 23.02.2024 Cuma günü saat 11.30 ‘da siz değerli öğrencilerimiz ile online bir görüşme yapılacaktır. Gönüllülük esasına dayalı bu stajı yapmak isteyen değerli öğrencilerimizi aşağıdaki linke tıklayarak görüşmeye davet ediyoruz.

VOLUNTARY INTERNSHIP ANNOUNCEMENT (ATTENTION TO ALL OUR STUDENTS)

Department of International Trade and Business Administration signed an agreement with ESKA Ambalaj within the scope of voluntary internship application. In this context, an online meeting will be held with you, our valued students, on Friday, 23.02.2024 at 11.30 a.m. We invite our valued students who want to do this volunteer-based internship to have an interview by clicking on the link below.