Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

Öğrenci-Sektör Buluşması Duyurusu

29 Mayıs Çarşamba Günü İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğrenci-Sektör Buluşması Gerçekleştirilecektir

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü dış paydaşlarından Dörtler Lojistik'in de katılım göstereceği öğrenci sektör buluşması 29 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00-13.00 arasında gerçekleştirilecektir. Etkinlikte sektör temsilcileri kurumlarını tanıtacak, öğrencilerle masabaşı görüşme yapacak ve  arzu eden öğrencilerin özgeçmişlerini kabul edeceklerdir. Bu sebeple öğrencilerin özgeçmişleri hazırlanmış bir şekilde etkinliğe katılmaları önem arz etmektedir. Öğrenci sektör buluşması ardından saat 14.00'e kadar ise katılım gösteren mezun öğrenciler kişisel deneyimlerini paylaşacaktır.

Kariyer fırsatlarıyla dolu bu etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.