Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

Bölümümüzün öğretim elemanlarından Arş. Gör. Merve TOSUN'un makalesi yayımlandı.

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Merve Tosun'un makalesi SSCI indeksli bir dergide yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Edmund Ntom Udemba ve bölümümüz Arş. Gör. Merve Tosun'un “Sustainable development policies of renewable energy and technological innovation toward climate and sustainable development goals” isimli makalesi Web of Science ile Scopus kapsamında yer alan ve SSCI indeksinde taranan “Sustainable Development” dergisinde yayımlandı.

İlgili çalışmaya erişmek için tıklayınız