Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

Doç. Dr. Öğr. Üyesi Gülgün Çiğdem, Eğitimde Fırsat Eşitliği Yaratan Coursecon Programında!

Genç Ekonomistler Kulübü (GEKO) tarafından eğitimde fırsat eşitliğinin yaratılması, disiplin içinde farklı görüş ve anlatımlara ulaşım imkânın oluşturulması ile sosyal bir proje çerçevesinde birçok öğrenciye akademik anlamda yeterliliklerinin artırılması ve akademik eğitime teşvik edilmelerinin hedeflendiği, 900 kişilik kontenjan ayrılarak lisans ve lisansüstü öğrencilerini kapsayan çevrim içi ücretsiz eğitimlerin verildiği, COURSECON programında, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Gülgün ÇİĞDEM de yer alarak Finansal Piyasalar ve Trade eğitimini gerçekleştirdi.

Aynı zamanda KONGREGEKO bilim kurulu üyesi de olan Çiğdem, Temmuz – Ağustos 2022 tarihleri arasında 6 hafta, 200 saatlik süreçte 19 dersi kapsayan bu ulusal seminer programında, Türkiye’nin farklı noktalarından katılım gerçekleştiren lisans ve lisansüstü öğrencilere finansal piyasalara ilişkin eğitimin yanısıra, bono ve döviz piyasalarında trade’in inceliklerini de öğretti.