Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

Sevgili öğrenciler, Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan "Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı," 26-27-28 Aralık 2023 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Programın detayları görselde sunulmuştur.

Etkinliğe katılım ücretsizdir. Katılım sağlamak için lütfen https://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/ adresindeki başvuru formunu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurunuz. Ayrıca, aynı e-posta adresiyle farklı kişilerin başvuru yapmamasına özen gösterilmesi önemlidir.

E-posta adresi sorunları yaşanması durumunda, bağlantı linkinin katılımcılara iletilmeme olasılığı bulunmaktadır. Bu nedenle, başvuru ve etkinliğe giriş esnasında kullanılan e-posta adreslerinin tutarlı olmasına dikkat edilmelidir.

Eğitim programının sonunda, 28 Aralık 2023 tarihinde saat 17.00'de, Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan on soruluk çoktan seçmeli sınavda yüzde elli ve üzeri başarı gösteren katılımcılara dijital Başarı Belgesi verilecektir.

Katılım sağlayacak öğrencilerimize etkinlik sürecinde başarılar dileriz.