Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

"Türkiye ve Dünya Ekonomisi: Göstergeler ve Gelişmeler" Adlı Etkinliğimiz Gerçekleştirildi

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa KÖKSAL'ın teşrifleriyle ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gülgün ÇİĞDEM’in moderatörlüğünde 23 Mart 2022 Çarşamba akşamı düzenlenen online söyleşide Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcı Prof. Dr. Erhan ASLANOĞLU yer alarak, Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve beklentilerini paylaştı.

Halka da açık olan ve sosyal medyada da ilgi gören söyleşiye Prof. Dr. Serap DURUSOY, Şekerbank Başekonomisti olan Dr. Gülay Elif YILDIRIM gibi önemli iktisatçılar da katıldı. Söyleşide Prof. Dr. Erhan ASLANOĞLU’nun sunum ve görüşlerini takiben, soru-cevapların yanısıra katılım sağlayan bilim insanları arasında da gerçekleştirilen görüş alış-verişi, diğer katılımcılar açısından da heyecanlı, sürükleyici, bilgilendirici ve ilgi çekici oldu. ÇİĞDEM, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü olarak, online buluşmalara devam edileceğini ve akademi ile halkın buluşturulmaya devam edileceğini belirtti.

Etkinlik 1 küçük

Etkinlik 2 küçük