Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Araştırma Görevlisi Merve Tosun'un makalesi yayımlandı

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Merve Tosun'un makalesi SSCI indeksli bir dergide yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Edmund Ntom Udemba ve bölümümüz Arş. Gör. Merve Tosun'un Moderating effect of institutional policies on energy and technology towards a better environment quality: A two dimensional approach to China's sustainable development isimli makalesi Web of Science ile Scopus kapsamında yer alan ve SSCI indeksinde taranan Technological Forecasting and Social Change dergisinde yayımlandı.

İlgili çalışmaya erişmek için tıklayınız