Yeni Medya ve İletişim

2. Uluslararası Yeni Medya Konferansı

İletişim alanında meydana gelen teknolojik gelişmeler üzerine 2. Uluslararası Yeni Medya Konferansı düzenlendi. Doubletree By Hilton Otel’de gerçekleşen konferansın açılış konuşmasını İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdulkadir GAYRETLİ yaptı. Organizasyon, yerli yabancı 30 bilim insanını, akademisyenleri ve öğrencileri konuk etti.

İletişim alanında meydana gelen teknolojik gelişmeler üzerine 2. Uluslararası Yeni Medya Konferansı düzenlendi. Doubletree By Hilton Otel’de gerçekleşen konferansın açılış konuşmasını İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdulkadir GAYRETLİ yaptı. Organizasyon, yerli yabancı 30 bilim insanını, akademisyenleri ve öğrencileri konuk etti.

Etkinlik kapsamında; sosyal medya rakamlarının vergilendirilmesi, yerel yönetimlerde sosyal medyanın rolü, müzelerin yaygınlaştırılmasında yeni medyanın önemi, dijital aktivizm konuları masaya yatırıldı. Hedef kitlesinin yeni medya teknolojileri üzerine uzmanlaşacak olan gençler olduğu belirtilen etkinlikte, toplumun bilgiyi tüketen değil üreten bir konumda olması üzerine yoğunlaşıldı.