Yeni Medya ve İletişim

İİSBF Reklamcılık Bölümü Dijital Öğrenci Çalışmaları Sanal Sergisi Yayında!

Üniversitemiz İktisadi İdari Sosyal Bilimler Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından düzenlenen “Dijital Öğrenci Çalışmaları” konulu sanal sergi 8 Mayıs 2023 itibariyle Artsteps sitesi üzerinden online olarak gezilebilecek.

İktisadi İdari Sosyal Bilimler Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından düzenlenen “Dijital Öğrenci Çalışmaları” konulu sanal sergi 8 Mayıs 2023 itibariyle Artsteps sitesi üzerinden online olarak gezilebilmektedir. Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Eda Mezda tarafından düzenlenen sergiyi ziyaret etmek isteyen tüm sanatseverler, kişisel bilgisayarlar üzerindeki tarayıcılar üzerinden veya mobil cihazlarından online olarak dolaşabilirler. Dileyen ziyaretçiler VR gözlükle de sergiyi gezebilirler.

Sergiyi gezmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
Haberin detayları için buraya tıklayınız.