İİSBF Reklamcılık Bölümü Dijital Öğrenci Çalışmaları Sanal Sergisi Yayında!

Üniversitemiz İktisadi İdari Sosyal Bilimler Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından düzenlenen “Dijital Öğrenci Çalışmaları” konulu sanal sergi 8 Mayıs 2023 itibariyle Artsteps sitesi üzerinden online olarak gezilebilecek.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Eda Mezda tarafından yürütülen Photoshop Uygulamaları ve İnternet Reklamcılığı dersleri kapsamında; Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Yeni Medya bölümlerinde okuyan öğrenciler tarafından dijital programlarda tasarlanan serbest konulu manipülasyon çalışmalarını içeren sanal sergi bugün sanatseverlerle buluştu. Sergiyi ziyaret etmek isteyen tüm sanatseverler, kişisel bilgisayarlar üzerindeki tarayıcılar üzerinden veya mobil cihazlarından online olarak dolaşabilirler. Dileyen ziyaretçiler VR gözlükle de sergiyi gezebilirler.

Sergiyi gezmek için tıklayınız.

Sergiyi gezebilmek için yukarıdaki link üzerinden giriş yapılarak, zemindeki adımları mouse ile yönlendirmek yeterli olacaktır.
Alt ve üst katta yer alan odaları ziyaret etmenizi, girişte müzik uyarısını kabul ederek sergiyi sesli izlemenizi tavsiye ederiz.
Serginin yüklenmesi 1 dakika kadar sürebilmekte, mobil cihazlar üzerinden gezebilmek için –tarayıcıdan açılmaması durumunda- uygulamayı yüklemek gerekmektedir.

Her eserin üzerine tıklandığında eserin adı ve sahibi görüntülenmektedir. Sergide eserleri yer alan öğrencilerimiz (alfabetik sırayla) :

Ali Baran Aydemir
Yiğit Alp Demir
Yusuf Arda
Zeliha Beyza Özdemir

Öğrencilerimiz tebrik eder, hepinize iyi seyirler dileriz!