Yönetim Bilişim Sistemleri

Oryantasyon Toplantısı

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü birinci sınıf öğrencileri ile oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni eğitim öğretim döneminde ilk kez üniversite eğitimine başlayacak olan öğrencilerimize İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında genel bilgiler verildi. Ders, sınav, AKTS, kredi sistemi işleyişleri hakkında da bilgilere değinilen toplantıda öğrencilere Çift Anadal Programı ve Yatay Geçiş programları hakkında bilgi verildi.

Aynı zamanda Erasmus+ Öğrenci Değişim Programı ve bölüm uzmanlık alanı olan veri bilimi hakkında bilgiler de toplantıda değinilen diğer konular arasında yer aldı. Toplantıyı gerçekleştiren bölüm araştırma görevlisi Merve Vural Allaham'ın sunumu sonrasında Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü öğrencisi ve aynı zamanda sektör tecrübesine sahip olan Ataberk Ağakişi öğrencilere tecrübelerini aktardı.

2023-2024 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

YBS oryantasyon-1