HAVACILIK YÖNETİMİ (İNGİLİZCE)

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin lise öğrencilerine yönelik düzenlediği "Kriz Temalı Örnek Olay Tasarım Yarışması" için başvurular devam ediyor

16.07.2021 Cum 10:32

yarışma
Öğrencilerin havacılık problemlerini çözerek havacılık dünyasına bir adım atmaları için onlara iyi bir fırsat sunan bu yarışma, ortaöğretim 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek. Yarışmada öğrenciler; yoğun kar fırtınasından (doğal afetlerden) kaynaklı BUASO Havayolunun yaşadığı operasyonel krizle ilgili en iyi problem senaryosunu ve çözüm önerisini bulmak için yarışacaklar. Varsayımsal problemler ve çözümleri, alandaki uzmanlar tarafından incelenecek. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek.

Son Katılım Tarihi: 09 Temmuz 2021
Sonuç Açıklama Tarihi: 16 Temmuz 2021

Yarışma ve ödüller hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak ve başvuru yapmak için tıklayınız.