İŞLETME (İNGİLİZCE)

30.05.2018 Çar 12:52
İşletme (İngilizce) Bölümü

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan İşletme (İngilizce) Bölümü 2013–2014 akademik yılında öğretime başlamıştır.  ve Programın müfredatı AKTS(Avrupa Kredi Transfer Sistemi)’ye uyumlu olacak şekilde oluşturulmuştur ve disiplinler arası çalışmaları teşvik etmek amacıyla çeşitli bölümlerden zorunlu ve seçmeli dersler içermektedir. AKTS Avrupa  ülkelerindeki yüksek öğretim kurumları ile üniversitemiz arasında bi köprü oluşturmaktadır. İşletme (İngilizce) Bölümü ilk mezunlarını 2017 yılında vermiştir.

Bölüm, Sosyal Bilimler Enstitüsü kanalıyla İşletme alanında yüksek lisans ve doktora eğitimi vermektedir. Sunduğu geniş kariyer fırsatları ile oldukça talep gören İşletme (İngilizce) Bölümü mezunları ulusal ve uluslararası firmalardan talep görmektedir.