ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN (İNGİLİZCE)

Dr. Öğr. Üyesi Edmund Ntom Udemba ve Arş. Gör. Selin Yalçıntaş’ın Uluslararası Makale Yayını

10.08.2021 Sal 05:01

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Edmund Ntom Udemba ve Arş. Gör. Selin Yalçıntaş’ın makalesi SSCI indeksli dergide yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Edmund Ntom Udemba ve Arş. Gör. Selin Yalçıntaş’ın “Interacting force of foreign direct invest (FDI), natural resource and economic growth in determining environmental performance: A nonlinear autoregressive distributed lag (NARDL) approach” isimli makalesi Web of Science ile Scopus kapsamında yer alan ve SSCI indeksinde taranan “Resources Policy” dergisinde yayımlandı.

İlgili çalışmaya erişmek için tıklayınız.