Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

İstanbul Gelişim Üniversitesi İİSBF Oryantasyon Programı Yoğun Bir Katılımla Düzenlendi

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin Oryantasyon Buluşması İstanbul Gelişim Üniversitesi J Blok Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda 28 Eylül 2022 tarihinde 12.30-14.00 saatleri arasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Gelişim Üniversitesi rektörü Sayın Prof. Dr. Bahri Şahin ve İİSBF dekanı Sayın Prof. Dr. Kenan Aydın’ın açılış konuşmalarıyla başlayan program, fakülteye bağlı bulunan bölüm başkanlarının bölümleri tanıtımıyla devam etti. Önceki yıllarda bölümde eğitim gören öğrencilerin üniversiteye dair deneyimlerini yeni öğrencilerimize aktarmasıyla devam eden program yeni dönemde eğitime başlayacak öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.