Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Akredite Oldu

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, Avrupa Kalite Güvencesi Birliği üyesi olan AQAS’ın görevlendirdiği uluslararası uzmanlar heyeti tarafından yapılan ayrıntılı inceleme sonucunda akreditasyon sürecini başarıyla tamamladı. Bu sayede, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz mezun olduklarında uluslararası düzeyde geçerli diplomalara sahip olma ayrıcalığı elde ettiler.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen AQAS kutlamasında, Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi bölüm başkanı Prof. Dr. Nail Öztaş’a, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünün Akreditasyon Sertifikası takdim edildi. Prof. Dr. Nail Öztaş Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü adına teşekkür konuşması yaptı.