Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Sosyoekopolitik Gençlik Araştırması Raporu 2020 Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kamuoyu ve Toplum Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafında gerçekleştirilen, Sosoyoekopolitik Gençlik Araştırması 2020 raporu yayımlandı.

2020 yılı itibari ile araştırmacılar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları ve siyasal partiler başta olmak üzere ilgi duyan  herkesin ulaşımına açık olacak şekilde tarafsız ve bağımsız veri üretme gayesi ile araştırma çalışmalarına başlayan İGÜ Kamuoyu ve Toplum Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, 18-30 yaş aralığında İstanbul’da yaşayan gençlere ilişkin saha çalışmasını tamamlayarak sonuç raporunu yayınladı.

Ekonomi, sosyal alan ve politik tercihleri kapsayan ve her yıl düzenli biçimde veri üretimi yaparak karşılaştırmalı analiz yapabilme ve toplumsal değişiklikleri fark edilme amacını taşıyan araştırmanın sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.