Sosyoloji

SosyoCom'un Haziran Sayısı Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin aylık etkinlik ve haber bülteni SosyoCom'un Haziran sayısı yayımlandı.

SosyoCom'un Haziran sayısında Tekno-Gündem, Eko-Gündem, Siyasi Gündem, Sosyo-Gündem, Yeni Meslekler, Girişimcilik ve İnovasyon, Sağlık-Psikoloji, Eğitim-Araştırma, Kültür-Sanat-Edebiyat, SosyoCom Raf, Sosyalleşme Zamanı ve Akademik Yaşama Dair başlıklı bölümler yer aldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kamil Kaya'nın "Evlilikler ve Boşanma Üzerine Sosyolojik Bir Analiz", Dr. Öğr. Üyesi Nazar Bal ve Arş. Gör. Banu Demirbaş'ın  "Nitel Araştırma Yöntemini Nasıl Kullanırız ?: Son Samuray Filmi" ve Arş. Gör. Aysun Körlü Topan'ın "Deepfake Teknolojisi ve Yapay Zekanın Düşündüren Yüzü" başlıklı yazılarının da yer aldığı SosyoCom Haziran sayısına ulaşmak için tıklayınız.