Türk Dili ve Edebiyatı

18 Mart Şehitleri Anma günü

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı bölümü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü münasebetiyle bir etkinlik düzenlemiştir.

Eyüp Müftülüğü’nün de desteğiyle 15.03.18 Perşembe günü, Eyüp Sultan Camii’nde öğle namazı akabinde Çanakkale şehitleri ve bütün şehitlerimiz için mevlid-i şerif okunmuştur. Mevlid-i şerif sonrasında Eyüp Sultan Camii çıkışında üniversitemiz adına açılan stantta vatandaşlarımıza aşure dağıtılmıştır.

Üniversite mensuplarını vatandaşlarımızla buluşturan etkinlik, üniversite ile halk arasındaki bağı, ortak değerlerimiz vasıtasıyla pekiştirmiş; üniversitenin toplum nazarındaki işlev ve rolünün önemini görünür hâle getirmiştir. Üniversitemizin öğretim üyeleri, öğrencileri ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılanan etkinlik, aşure dağıtımının akabinde sona ermiştir.