Türk Dili ve Edebiyatı

Kulüp Tanıtım Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

İGÜ’de 15-16 Nisan tarihleri arasında Öğrenci Kulüp Tanıtım Günleri etkinliği gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Öğrenci Kulüp Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında renkli görüntülere sahne oldu. 15-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine İGÜ’de faaliyet gösteren kulüpler katılım sağladı. Tanıtım günü etkinlikleri kapsamında kulüpler, İGÜ öğrencilerine kulüpler hakkında detaylı bilgi verip yeni üye kaydı gerçekleştirdiler.

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü çatısı altında faaliyet gösteren Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü de tanıtım günlerindeki yerini aldı. Kulüp içinden görevli öğrenciler, açılan stantta kulüp etkinlikleri hakkında ayrıntılı bilgi verdiler. Kulübün düzenlediği etkinlikler kapsamında ağırlanan yazarlar/şairler hakkında tanıtım yapan kulüp üyeleri aynı zamanda üzerine söyleşi gerçekleştirilen eserler hakkında da ilgililere bilgi verdiler.

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü olarak bu vesileyle Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü’ne yeni katılan değerli öğrencilerimize gönülden “hoş geldin” diyoruz.