Reklamcılık

İGÜ Pedagojik Formasyon Eğitimi

İstanbul Gelişim Üniversitesinin öğretmen olmak isteyen öğrenciler için Pedagojik Formasyon Eğitimi açma isteği YÖK tarafından uygun görülmüş olup bu dönem itibarıyla öğrencilerimizin formasyon alabilmesi mümkün olacaktır.

2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı derslerinin başlangıç tarihi YÖK tarafından ertelendiği için Bahar Yarıyılı Akademik Takvimi ve Yaz Öğretimi Akademik Takvimi yeniden düzenlenmiştir. Bu bağlamda açılacak olan Pedagojik Formasyon Eğitimi yei programa bağlı olarak düzenlenmiştir.

Öğretmen olmak isteyen İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ve başka üniversitelerden özel öğrenci olarak Pedagojik Formasyon Eğitimi almak isteyen öğrencilerin eğitimi tamamlamak için 9 Adet EGT Kodlu Eğitim Bilimleri dersini ve 27 krediden oluşan programı tamamlaması gerekmektedir. Bu dersler 3. ve 4. sınıf öğrencileri için açılmıştır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi  ücretlidir (Kredi ücret:  İGÜ Öğrencileri için  600 TL  / Özel Öğrenciler için 800 TL).

EGT Kodlu dersler için ders kayıtları başlamış olup 10 Mart 2023 Cuma günü sona erecektir. Öğrenciler, ücretlerini yatırmak koşulu ile "ONLINE" başvuru yapabilir.

AÇILACAK DERSLER:

AÇILACAK EĞİTİM DERSLERİ T U L K