Reklamcılık

Arş. Gör. Aydan Ünlükaya, Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Savaş ve Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’dan Uluslararası Dergide Makale Yayını

Reklamcılık Bölümü Araştırma Görevlisi Aydan Ünlükaya ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Savaş ile yazmış olduğu “YouTube Çocuk Kanallarında Bulunan Video İçeriklerindeki Temaların Ortaya Koyulmasına Yönelik Bir Çalışma” isimli makale yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölümü Araştırma Görevlisi Aydan Ünlükaya, Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Savaş ve Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun, uluslararası hakemli bir dergi olan Dijital Çağda İşletmecilik Dergisi’nde makalesi yayımlandı. Ünlükaya, Savaş ve Sucu “YouTube Çocuk Kanallarında Bulunan Video İçeriklerindeki Temaların Ortaya Koyulmasına Yönelik Bir Çalışma” isimli makalelerinde, çocukların videolara erişimleri kapsamında en önemli mecralardan biri olarak değerlendirilen YouTube çocuk kanallarından elde ettikleri videolara analiz uygulayarak videoların içeriklerine yönelik temalar belirlediler.

Makaleyi detaylı incelemek için tıklayınız.