Reklamcılık

Arş. Gör. Zeynep Özcan ve Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Savaş’tan Uluslararası Dergide Makale Yayını

Arş. Gör Zeynep Özcan’ın fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Savaş ile birlikte yazmış olduğu “”Sanal Topluluk Platformu Olarak Discord” adlı makale Nosyon: Uluslararası Toplum ve Kültür Çalışmaları Dergisi’nde yayınlandı.

Uluslararası hakemli olan Nosyon: Uluslararası Toplum ve Kültür Çalışmaları Dergisi’nde Araştırma Görevlisi Zeynep Özcan’ın fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Savaş ile birlikte yazdığı makale yayınlandı. Özcan ve Sezgin, “Sanal Topluluk Platformu Olarak Discord” başlıklı makalelerinde Discord adlı sanal topluluk platformuna ilişkin literatür taramasında bulunarak, söz konusu platforma yönelik yapılan çalışmaları incelediler.

Makaleye erişmek için tıklayınız.