Reklamcılık

Arş. Gör. Zeynep Özcan’dan Prof. Dr. Nilüfer Sezer İle Makale Yayını

Araştırma Görevlisi Zeynep Özcan’ın İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Prof. Dr. Nilüfer Sezer ile yazmış olduğu “Sosyal Medya Fenomenleri Bağlamında Yeni Nesil Algı Yönetimi Stratejilerine Yönelik Bir İnceleme” başlıklı makale İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Çalışmaları Dergisi’nde yayınlandı.

Arş. Gör. Zeynep Özcan’ın tez danışmanı Prof. Dr. Nilüfer Sezer ile ulusal hakemli dergi olan İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Çalışmaları Dergisi’nde makalesi yayınlandı. “Sosyal Medya Fenomenleri Bağlamında Yeni Nesil Algı Yönetimi Stratejilerine Yönelik Bir İnceleme” adlı makalelerinde sosyal medya fenomenlerinin hangi algı yönetimi stratejilerini kullandıklarına ilişkin içerik analizinde bulundular.

Makaleye erişmek için tıklayınız.