Reklamcılık

Bahar Döneminde Ofis Saati Uygulaması ile Öğrencilerimizle Bir Araya Geliyoruz

Reklamcılık Bölümü’nde ders veren öğretim üyelerimiz ile öğrencilerimiz online olarak gerçekleştirilen “Ofis Saati” uygulaması ile bahar döneminde bir araya geliyor.

Pandemi sebebiyle uzaktan eğitime geçen öğrencilerimizin sorularını dinlemek ve onlarla birebir iletişime geçmek için üniversitemizde geçen dönem gerçekleştirilmeye başlanan “Ofis Saati” uygulaması online olarak devam etmektedir. 2020-2021 Bahar döneminde Reklamcılık Bölümü’nde ders veren öğretim üyelerimiz öğrencilerimiz ile ders kapsamı dışında her hafta belirlenen gün ve saatlerde bir araya gelmektedir.

Reklamcılık Bölümü’nde ders veren değerli öğretim üyelerimizin ders kapsamı dışında yapılan “Ofis Saati” görüşmelerinin gün ve saat bilgileri aşağıda paylaşılmıştır:

Doç. Dr. Hüseyin DİKME: Cuma 17:00-17:40
Dr. Öğr. Üyesi İpek SUCU: Salı 16:30-17:30