Reklamcılık

Bölüm Başkan Yardımcımız Uluslararası Konferansa Katıldı

Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu “3. International Conference on Communication in New World”e katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu, 13-15 Kasım 2020 tarihleri arasında Manhattan / New York City’de Zoom üzerinden üçüncüsü gerçekleştirilen “International Conference on Communication in New World”e katıldı.

“Gelin-Kaynana Yarışma Programlarındaki Gösterim Biçimlerinin İletişim Bazındaki Değişimleri (Communıcation Changes of The Screening Form of The Bride-Welding Competition Programs)” isimli bildirisi ile Sucu, son dönemde sıklıkla yapılan gelin-kaynana yarışma programlarında, kurulan iletişim yönünde bazı değişimlerin medya aracılığıyla içselleştirildiğinin ve gelin-kaynana ilişkilerinde yaşanılan sorunların yaşanmıyor gibi gösterilerek bu ilişkinin değiştiğinin yansıtılmaya çalışıldığının üzerinde durdu.

Bildiri özetini detaylı incelemek için tıklayınız.