Reklamcılık

Doç. Dr. Hüseyin Dikme ve Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’dan Makale Yayını

Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Dikme ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun “Kullanımlar ve Doyumlar Yaklaşımı Çerçevesinde Gözetim Toplumu ve Instagram’da Gözetim: Ingrid Batıya Gidiyor Filmi Örneği” isimli makalesi yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Dikme ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun, ulusal hakemli bir dergi olan Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nde makalesi yayımlandı. “Kullanımlar ve Doyumlar Yaklaşımı Çerçevesinde Gözetim Toplumu ve Instagram’da Gözetim: Ingrid Batıya Gidiyor Filmi Örneği” isimli makalede, literatür taraması kapsamında gözetim toplumu kavramı ve bu kavramın yeni medyanın doğuşuyla birlikte sosyal medyaya ulaşması ve Kullanımlar ve Doyumlar Yaklaşımı doğrultusunda Instagram kullanımları bağlamında Instagram kullanımından elde edilen kullanımlara ve doyumlara değinilmiştir. Bu kapsamda çalışmada, “Ingrid Batıya Gidiyor” filmi örnek olarak incelenmiştir.

Makaleyi detaylı incelemek için tıklayınız.