Reklamcılık

Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’dan Makale Yayını

Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu ve Yeni Medya İletişim ve Habercilik Bölümü yüksek lisans öğrencisi Ali Talib Rahdi Almasoodi’nin “Habercilikte Geleneksel Medyadan Yeni Medya Platformlarına Geçiş Yönünde Haber Oluşumu” isimli makalesi yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu ve makalede ilk yazar olan Yeni Medya İletişim ve Habercilik Bölümü yüksek lisans öğrencisi Ali Talib Rahdi Almasoodi’nin, uluslararası hakemli bir dergi olan Kadim Akademi Sosyal Bilimler Dergisi’nde makalesi yayımlandı. “Habercilikte Geleneksel Medyadan Yeni Medya Platformlarına Geçiş Yönünde Haber Oluşumu” isimli makalede, habercilik alanında geleneksel medyadan yeni medyaya geçiş sürecinin getirdiği değişimler literatür taraması kapsamında incelenmiş ve yeni medyanın haber oluşumundaki yenilikleri ortaya konulmuştur.

Makaleyi detaylı incelemek için tıklayınız.