Reklamcılık

Dr. Öğr. Üyesi Seyra Kestel ve Dr. Öğr. Üyesi Eda Mezda Reklamcılık Bölümü’ne Atandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölümü’ne Dr. Öğr. Üyesi Seyra Kestel ve Dr. Öğr. Üyesi Eda Mezda atandı.

Seyra Kestel, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden 2012 yılında mezun olmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Reklamcılık Anabilim Dalı Reklamcılık ve Marka Yönetimi Bilim Dalı’nda 2015 yılında tezsiz yüksek lisans yapmıştır. 2020 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı’na “Siyasal Kültüre Yansımaları Açısından Türkiye’de Seçim Sistemleri ve İletişimi” adlı tez çalışmasıyla doktorasını tamamlamıştır.

Eda Mezda, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 2005 yılında mezun olmuştur. “Sinema Filmlerinde İzleyicinin Etkilenmesinde Önemli Rol Oynayan Öğelerden Biri Olarak Film Müziği” adlı tez çalışmasıyla İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema Ana Bilim Dalı Sinema Bilim Dalı’nda 2009 yılında yüksek lisans derecesini almıştır. “Siyasal Seçimlerde Kullanılan Görsellerde Anlamın Yaratılması: 2011 Genel Seçimlerinde AKP ve CHP Kampanyaları” adlı tez çalışmasıyla İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema Ana Bilim Dalı’nda 2013 yılında doktora derecesini almıştır.

Aramıza yeni katılan öğretim üyelerimizi kutlarız.