Reklamcılık

Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Savaş ve Arş. Gör. Zeynep Özcan Uluslararası Bildiri Sunumu

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen V. Uluslararası Yeni Medya Konferansı’nda Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Savaş ile Arş. Gör. Zeynep Özcan bildiri sunumu gerçekleştirdi.

Bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Yeni Medya Konferansı’nda Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Savaş ve Arş. Gör. Zeynep Özcan, “Yeni Medyada Bir Trend: Instagramlanabilirlik (Instagrammable)” başlıklı bildirilerini sundular. Savaş ve Özcan, bildirilerinde yeni bir trend haline gelen “Instagramlanabilirlik” kavramına ilişkin akademik yayınları incelediler. Literatürde konuya ilişkin mevcut durumu saptadılar ve ileriki çalışmalar için önerilerde bulundular.