Reklamcılık

İGÜ, “Akademik Yayın Performansı”nda İlk %25’te Yer Aldı!

RePEc “Akademik Yayın Performansı” Aralık 2021 sonuçlarına göre İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü, 234 kurum içerisinde 50’nci oldu.

RePEc (Research Papers in Economics), dünyadaki iktisatçıları ve bağlı bulundukları kurumları, çevrim içi sistemde bir araya getirerek; iktisat alanındaki çalışmaları ilgililere sunuyor. Ayrıca dünya genelindeki iktisatçıları belirli kriterlere göre sıralıyor. Aralık 2021 raporuna göre İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü, 234 kurum arasından 50. Sırada yer almayı başardı. Ayrıca Ideas RePEc’in Türkiye’deki iktisatçıların tüm zamanlar sıralamasında da İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Lojistik Yönetimi bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Festus Victor Bekun da, 887 yazar arasında 84’üncü oldu.

Haber kaynağına erişmek için tıklayınız.